CENTENARS DE PERSONES ACOMIADEN AL JOVE DE 15 ANYS, JORDI MASSANA, MORT EN UN ACCIDENT DE TRÀNSIT. MASSANA ERA COL·LABORADOR DE RÀDIO TORDERA DES DE FEIA TRES ANYS.


Centenars de persones van acomiadar dissabte passat, al membre de Ràdio Tordera, Jordi Massana de 15 anys, mort divendres a la tarda en un accident de trànsit.
Amics i companys van omplir l’església de Sant Esteve per dedicar-li l’últim adéu i donar suport a la família.

Jordi Massana Martín de 15 anys, era col·laborador de Ràdio Tordera, on feia els serveis informatius del cap de setmana, a més d’un programa sobre immigració els dimecres, anomenat “Tarde o temprano”. El jove, vinculat a l’emissora municipal des dels 13 anys, també havia participat en el programa el matí de sardanes així com en el magazine de tarda, Hi Ha Roba Estesa.
Ràdio Tordera ha interromput la seva emissió aquest cap de setmana en senyal de dol. En Jordi, estudiava en l’institut Lluís Companys, centre que avui dilluns ha suspès les classes també senyal de dol.

Per la seva part, els representants de l’Ajuntament municipal també van anul·lar la seva assistència a l’acte d’entrega de claus dels pisos de lloguer que va tenir lloc divendres al Teatre Clavé.

Els membres de Ràdio Tordera lamentem profundament la desaparició inesperada del nostre amic i col·laborador. Tots els que formen part d’aquesta emissora volem enviar un missatge de condol a la seva família i una abraçada en Jordi que no t’oblidarem mai.