El Club Judo Tordera avança una setmana la celebració del Torneig Vila de Tordera


torneig judoEl pavelló dels Països Catalans acollirà el proper dissabte 17 de març, la desena edició del tradicional torneig de judo Vila de Tordera. Enguany l’esdeveniment s’ha hagut d’avançar una setmana del que habitualment estava previst, per la disputa d’una prova competitiva organitzada per la federació catalana de judo, durant el cap de setmana de rams. Ramon Fallas president i organitzador de l’activitat ens explicava els objectius que es marca l’organització pel torneig.

Fallas torneig judo

Les categories que participaran de l’esdeveniment són les de promoció, prebenjamí, benjamí i aleví. L’entitat torderenca convidarà a un total de catorze clubs. La competició s’iniciarà dissabte vinent a les 9:00h del matí i es preveu que hi hagi una bona afluència de públic.