IniciNoticiesSocietat UNA ACALORADA DISCUSSIÓ ENTRE EL RECTOR DE TORDERA, JOSEP GISPERT I...

UNA ACALORADA DISCUSSIÓ ENTRE EL RECTOR DE TORDERA, JOSEP GISPERT I EL MEMBRE DE LA CORAL DE LA PARRÒQUIA I DEL CONSELL PASTORAL, JOAQUIM GISPERT AIXECA LA POLÈMICA A TORDERA.

Una acalorada discussió entre el rector de Tordera, Josep Gispert i el membre de la coral de la parròquia i de el consell pastoral, Joaquim Gispert ha aixecat la polèmica a Tordera.
El veí afectat, Joaquim Gispert, ha explicat que des de feia temps la relació amb el rector havia empitjorat molt per causes que ell desconeixia. Per aquest motiu, va decidir fa dues setmanes anar a parlar amb el mossèn a la rectoria, per aclarir aquella situació.

El diumenge següent, la tensió va continuar en el transcurs de la missa, quan el rector va demanar a Joaquim Gispert que abandonés l’església.

Joaquim Gispert assegura que ha demanat hora per parlar amb el bisbe de Girona per explicar-li el succés, però que descarta emprendre cap acció legal contra el rector.
Ràdio Tordera s’ha posat en contacte amb el Rector Josep Gispert, que ha denegat fer declaracions sobre aquest tema.
Joaquim Gispert abandonarà el consell pastoral i la coral de la parròquia, els quals formava part fins ara, i assegura què no assistirà a cap missa, mentre sigui oficiada per l’actual rector.

ÚLTIMES NOTÍCIES