EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA MÚSICA TRADICIONAL I MÚSICA I TEATRE FAMILIAR.


La programació estable d’hivern del teatre clavé presenta aquest cap de setmana música tradicional i un concert del cicle de teatre i música familiar.
El divendres, 10 de març, dins el cicle de música popular i tradicional, co-organitzada amb l’entitat la Nostra Dansa arriba Cati Plana i Marc Egea amb un concert d’acordió i viola.
La unió d’aquest dos instruments és força habitual en algunes zones de França, però insòlita tant a Catalunya com a la resta de l’estat. El repertori que proposen la Cati Plana i en Marc Egea combina tonades tradicionals amb composicions propies i d’autors de l’àmbit de la música jazz i ètnica.
El concert de música popular i tradicional serà divendres, 10 de març a les 10 del vespre.
D’altra banda, el diumenge, 12 de març arriba una producció de l’auditori de Barcelona, anomenada “Ecos del silenci”. En aquest espectacle s’ofereix la possibilitat de gaudir del silenci musical d’una manera elegant i amb gran varietat de músics i repertori.

El concert de música i teatre familiar serà diumenge, 12 de març a les 12 del migdia. Les entrades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.