NEIX UNA NOVA CONGREGACIÓ RELIGIOSA FORMADA PER UN GRUP DE DONES DE TORDERA. AQUEST COL·LECTIU ÉS AVUI EL CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


Un grup de dones de Tordera han estat recentment reconegudes com a congregació religiosa. Sota el nom “congregació filles de Jesús i maria”, el seu objectiu és divulgar el missatge diví i ajudar als més necessitats. En aquest sentit, la mare Jerònima, ha destacat la col·laboració del poble de Tordera en les crides de la congregació.

En l’entrevista del programa “La terenyina” les membres de la congregació “filles de Jesús i Maria” parlen sobre les seves finalitats, objectius i col·laboracions. L’entrevista la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.