La torderenca Irune Fallas lluitarà per classificar-se pel Campionat d’Espanya de Judo


WhatsApp Image 2018-02-08 at 18.36.58 (1)El proper 24 de març és una data marcada amb força i il·lusió al calendari esportiu de la judoca torderenca Irune Fallas. Després d’aconseguir la medalla de bronze a la segona copa catalana disputada aquest febrer, la classificació del seu grup de menys de 40 quilos ha quedat empatada en les tres primeres posicions. Una igualtat que s’haurà de desempatar amb la tercera i última prova supercopa atalana. En declaracions al Show dels Esports, la Irune explicava que s’està trobant un nivell alt en aquest curs.

Fallas camp cat 1

La Irune afronta el repte amb molta empenta i recuperant sensacions després d’estar dos anys aturada per lesions. Ramon Fallas pare de la judoca i president del club judo Tordera comentava que l’esportista ha fet una evolució aquest any i surt molt tranquil·la a competir al tatami.

Fallas camp cat 2

Ramon Fallas és optimista i creu que la torderenca lluitarà fins al final per poder classificar-se pel campionat d’Espanya dins de la modèstia i el respecte cap a les seves rivals.

Fallas camp cat 3

El cap de setmana 10 i 11 de març la Irune competirà en un torneig que es celebrarà a la ciutat d’Alacant amb l’objectiu principal de continuar amb la preparació prèvia de l’última cita.