L’Estaquirot Teatre protagonitza aquesta setmana la programació en horari escolar amb “Els tres óssos” i “El ploramiques”


elstresossos_teatreclave_0Aquesta setmana prop de 1500 alumnes d’ Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària de centre educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a un dels dos espectacles de la companyia L’ Estaquirot Teatre: Els tres óssos i el Ploramiques.

El tres óssos és una recreació del conte de La rínxols d’or en què l’accent dramàtic recau en la vida dels óssos, que en passen a ser els principals protagonistes. L’espectacle compta amb una escenografia construïda a partir de caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic per mostrar els diferents espais on transcorre la història. Un espectacle adreçat a alumnes d’Educació Infantil que estarà al Teatre Clavé des de dilluns 19 de febrer fins el dimecres 21 de febrer.

El dijous 22 de febrer i el divendres 23 de febrer L’Estaquirot Teatre portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle El ploramiques, un espectacle adreçat a alumnes de cicle inicial de Primària que explica la història sobre dos perfils de personatges: els infants que ploren i els que s’aprofiten de la situació.

Els espectacles s’emmarquen en l’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escola organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.