L’equip xou juvenil del PA Tordera fa història i es classifica pel Campionat d’Espanya


PA Tordera patinatgeEl Club Patinatge Artístic Tordera segueix imparable amb la consecució de fites esportives d’aquesta temporada. L’última va arribar el diumenge per la tarda amb la quarta posició del campionat de Catalunya de grups de xou juvenil, una posició que permet a les torderenques aconseguir el bitllet pel campionat d’Espanya. Una seixantena de persones van acompanyar a l’equip durant la competició esportiva que s’ha celebrat a Reus durant el cap de setmana.

Sota el disc “Astúcia”, el PA Tordera va superar a tot un CP Olot i per sobre d’elles tenien el Celrà (Quartes d’Espanya l’any passat), Bescanó (Subcampiones d’Espanya de l’any passat) i Reus Deportiu (Campiones d’Espanya de l’any passat).

El campionat nacional es disputarà a la ciutat de l’Alcoi els dies 23 i 24 de març.