RENFE FARÀ TRANSBORT DE PASSATGERS EN EL TRAM DE MALGRAT DE MAR A MAÇANET PER UNES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE PASSOS INFERIORS.


Entre tres quarts de 10 de la nit de dissabte i tres quarts de 10 del matí de diumenge s’establirà un pla alternatiu de transport per a viatgers en el tram Malgrat de Mar- Maçanet, amb motiu de la construcció de dos passos inferiors situats entre Malgrat i Blanes.
Per garantir la mobilitat dels viatgers, RENFE farà una transbord per carretera als clients dels tren de rodalies que es dirigeixin a les estacions de malgrat, tordera i maçanet. Els trasllats es realitzaran des de Santa Susanna fins al destí, o al sentit contrari.
D’aquesta manera es manté la programació habitual de trens entre Barcelona i Malgrat, mentre que els clients que es dirigeixin fins a les estacions de Blanes, Tordera i Maçanet realitzaran el recorregut por carretera entre Santa Susanna i destí.
Renfe lamenta las molèsties que l’execució de les obres puguin ocasionar als seus clients.