LA REGIDORIA DE CULTURA I EL CONSELL MUNICIPAL DE CULTURA FINALITZEN AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER AL CONCURS LITERARI PREMIS SANT JORDI 2006.


La Regidoria de Cultura i el Consell Municipal de Cultura de Tordera finalitza avui el període de participació per al Concurs Literari Premis Sant Jordi, que com cada any serà d’àmbit local i es dividirà per categories i modalitats.
Una de les novetats d’enguany serà l’estrena del Premi Barón de Carlos, que premiarà els treballs de la categoria infantil en prosa i poesia. El nou nom d’aquest premi arriba després que fa un any el Ple de l’Ajuntament aprovés una moció a la qual es demanava donar el nom de Baron de Carlos al concurs literari infantil per la vinculació que va tenir el personatge a favor de la cultura local.

La regidora de Cultura, també explica que una altra de les novetats d’aquesta edició és la incorporació d’una nova modalitat de premi a la categoria juvenil.
Tots els joves d’entre 15 i 18 anys podran presentar un treball de recerca, investigació o estudi sobre qualsevol matèria, a banda dels tradicionals premis en prosa i poesia.
Tots els treballs es podran presentar fins avui a les 7 de la tarda a l’Ajuntament de Tordera.