L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA AVUI PLE ORDINARI AMB 25 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA. LA SESSIÓ COMENÇARÀ A LES 9 DEL VESPRE I SERÀ RETRANMESA EN DIRECTE PER RÀDIO TORDERA.


L’ajuntament de Tordera ha convocat avui ple ordinari amb 25 punts en l’ordre del dia. Entre els temes ordinaris destaquen la presa de possessió del càrrec de regidor del senyor Albert Turon Travesa, la cessió de terrenys a la generalitat per la construcció de la nova àrea bàsica de salut, l’aprovació del pla Basic d’emergències municipals i l’aprovació inicial del pla d’accessibilitat.

El plenari també debatrà quatre mocions presentades per ERC i PSC i una moció conjunta de tots els grups municipals instant la millora de l’assistència sanitària al municipi de Tordera.
La sessió ordinària finalitzarà amb el torn obert a precs i preguntes. El ple de l’ajuntament de Tordera, serà avui a les 9 del vespre a l’auditori del teatre clavé i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.