L’AGERMANAMENT TORDERA-SANTA ROSA OFEREIX AVUI LA PROJECCIÓ I POSTERIOR DEBAT DE LA PEL·LÍCULA “BAJO EL FUEGO” EN MOTIU DEL PROJECTE “NICARAGUA:ENS CONEIXEM?”.


El projecte Nicaragua “Ens Coneixem?” impulsat per l’agermanament Tordera-Santa Rosa ofereix avui la projecció de la pel·lícula “Bajo el fuego”, posteriorment es realitzarà un debat. L’activitat començarà a les 7 de la tarda, a la biblioteca de Tordera.

El passat dissabte, 25 de març, van arribar dos membres representants de la comissió de Santa Rosa que conviuran durant tres setmanes a Tordera i desenvoluparan diferents activitats.
Els objectius de l’Agermanament Tordera – Santa Rosa amb aquest intercanvi són, entre d’altres, potenciar i ampliar la formació dels dos responsables de Santa Rosa envers tècniques d’agricultura orgànica i ramaderia que es practiquen a Tordera.