LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT INFORMA QUE ESTÀ OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES.


La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament informa que continua obert el termini de preinscripció i matriculació per al curs 2006-2007 a les escoles de Tordera.
Les preinscripcions per als cursos de llar d’infants (de 0 a 2 anys) es podran fer del 2 al 15 de maig a les diferents llars, mentre que per Educació infantil, primària i secundària obligatòria (des de P-3 fins a 4rt d’ESO), es podrà fer fins al 3 d’abril a les diferents escoles de Tordera. Per als cursos de batxillerat i cicles formatius de formació professional de grau mitjà la presentació de sol·licituds es podrà fer del 15 al 26 de maig a l’IES Lluís Companys.

Per a més informació sobre terminis de preinscripció i matriculació podeu adreçar-vos al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament (Pl. Concòrdia s/n).