Fins a 5 cm de neu a Hortsavinyà, Sant Llop, Can Camps i Roca Rossa


neu hortsavinyaLes precipitacions de neu han sorprès aquest dijous el municipi de Tordera. A les zones més altes (Hortsavinya, RocaRossa i Can Camps) s’han acumulat uns 5cm de neu. Durant el matí, una patrulla de Protecció Civil ha informat a l’alçada de les Ferreres a aquelles persones que volien anar fins a Can Camps, Roca Rossa, Sant Llop i Hortsavinyà que era obligatori l’ús de cadenes. A partir del migdia, ja no eren necessàries. L’escola Hortsavinyà ha tancat portes avui, davant la perillositat de camins glaçats. Ens explicava la situació a Hortsavinyà i a l’escola, el seu director Carlos López.

nevada escola hortsavinya (carlos lopez)

En el nucli urbà, la neu ha enfarinat els espais més emblemàtics del municipi, però sense acabar de quallar. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia valora la jornada i assegura que es mantindrà activat el pla d’emergència davant possibles glaçades.

alcalde nevada

En urbanitzacions com Àgora Parc o Terrabrava la neu també ha enfarinat, però amb menys intensitat que a la zona d’Hortsavinyà. Les autoritats municipals recomanen preocupació en la conducció i estar pendents dels canals oficials d’informació.