LA REGIDORIA DE JOVENTUT INFORMA QUE S'HA OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS PER A LA GESTIÓ DEL BAR DEL CASAL DE JOVES.


La Regidoria de Joventut informa que ja s’ha publicat al Diari oficial de la Generalitat i al Butlletí Provincial les bases del concurs per a la contractació administrativa de la gestió del bar-cafeteria del futur Casal de joves de Tordera.
Totes les persones i/o empreses que vulguin formar-ne part, poden consultar les bases des d’aquest espai i formalitzar la sol·licitud, degudament complimentada fins al 27 de setembre a les 14 h al Servei de Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Tordera. Amb aquest concurs, començarà el compte enrere per l’inauguració definitiva del casal de joves, tal i com explica el regidor de joventut, Marc Unió. El nou Casal de Joves s’està construint a l’avinguda dels Països Catalans i la previsió de l’Ajuntament és obrir-lo al púbic a la tardor.