LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ENGEGA UNA NOVA CAMPANYA EN ELS MUNICIPIS DE LA ZONA DE CAPTACIÓ DE VOLUNTARIAT.


Creu Roja Alt Maresme impulsa una nova campanya de captació de voluntariat a la comarca.
Actualment l’entitat compta amb més de cent voluntaris a tot el Maresme que desenvolupen diferents projectes socials.

Actualment Creu Roja Alt Maresme compta amb més d’un centenar de persones voluntàries que porten a terme diferents projectes socials adreçats a persones immigrants, gent gran, infants i joves, drogodepenents i persones que pateixen la Sida. A més, Creu Roja també té voluntaris treballant en matèria de Medi Ambient, cooperant amb països desafavorits, creant serveis preventius i fent sensibilització en dret internacional humanitari, en salut, etc.

Totes les persones interessades a fer-se voluntàries de Creu Roja poden adreçar-se a la seu de l’entitat a Tordera (C/ Canigó) o bé informar-se al telèfon de Creu Roja 937625411.

L’objectiu de l’entitat és que el seu voluntariat sigui el reflex de la societat actual i que permeti estimular l’acció voluntària entre les persones que s’atenen, de manera que es pugui tancar el cercle d’integració i combatre riscos d’exclosió.
En aquesta ocasió, el repte de Creu Roja és diversificar el perfil del voluntariat incorporant nous col·lectius, com els jubilats o les mestresses de casa, entre d’altres.