La vintena de veïns desallotjats del bloc incendiat a Sant Pere podrien tornar a casa seva entre avui i demà


incendi pis sant pereLa vintena de veïns desallotjats de l’incendi de divendres passat en un bloc de Sant Pere, continuen a l’espera que entre avui i demà es restableixin els serveis bàsics per tornar a casa seva. Recordem que divendres al matí es va declarar un incendi en un pis de la tercera planta del bloc número 2, situat al passatge Jardí del veïnat de Sant Pere. La virulència de les flames va provocar que el pis afectat quedés totalment destrossat. Segons fonts municipals, el foc també va afectar dos habitatges més i tres pisos van quedar inundats per una fuita d’aigua.  L’estructura no va resultar malmesa però els veïns de l’edifici es van quedar sense subministres de llum, aigua i gas. L’ Ajuntament va oferir als veïns afectats allotjament temporal, en cas de no disposar de llar familiar.

Està previst que entre avui i demà els tècnics de l’ aigua, llum i gas, facin els treballs necessaris per restablir els serveis. Paral·lelament, avui també continuarà la investigació per aclarir les causes de l’incendi. La Policia Local de Tordera ha realitzat durant el cap de setmana una actuació per protegir el bloc, davant qualsevol incidència que es pugues produir.