ALUMNES DE LES ESCOLES DE TORDERA PATRULLARAN FINS A FINALS D’ABRIL AMB L’OBJECTIU DE CONSCIENCIAR ELS CONDUCTORS SOBRE LA NECESSITAT D’APARCAR CORRECTAMENT EL VEHICLE. AQUESTA ACCIÓ S’EMMARCA EN LA CAMPANYA “TORDERA PER TOTS”


L’ajuntament de Tordera sortirà al carrer durant els propers dies amb la campanya de foment dels valors cívics “Tordera per Tots”.
Aquesta campanya formada per diferents temàtiques, començarà tractant el tema del civisme. A partir de les pròximes setmanes, es distribuiran arreu de Tordera uns díptics informatius que contindran diferents missatges i consell pràctics per mantenir uns carrers més nets, per millorar la mobilitat al municipi i per respectar les normes de circulació, entre d’altres aspectes.

Precisament avui alumnes de 4rt de primària de l’escola Ignasi Iglesias han patrullat aquest mati pel municipi amb l’objectiu de conscienciar els conductors sobre la necessitat d’aparcar correctament el vehicle. 

Demà i fins al mes d’abril patrulles ciutadanes formades per nens i nenes de 4rt de primària de les escoles de Tordera, participaran en aquesta activitats anomenada “Aparcament cívic”.
La temàtica “Tots pel civisme” també s’acompanyarà de diferents accions, entre les quals destaquen la instal·lació de papereres i expenedors de bosses per als excrements de gossos, es faran més controls preventius de sonometria als vehicles i s’instal·laran panells de velocitat moderada als camins rurals, entre d’altres accions.
La temàtica “Tots pel civisme”, promoguda per diferents àrees de l’ajuntament, compta amb la col·laboració de la policia local i dels centres escolars del municipi.