L’Alcalde de Tordera presenta dues vies d’actuació per aquest 2018


entrevista alcaldeEncetem el 2018 i des de l’Ajuntament de Tordera l’alcalde Joan Carles García destaca els dos grans punts que es volen impulsar durant aquest any. En primer lloc, les obres al carrer com l’ampliació de la biblioteca, reparació al Camí Ral i moltes altres propostes d’obres d’urbanisme que tindran un valor d’aproximadament un milió d’euros. En segon lloc, en l’àmbit de creixement econòmic, les empreses Toppan i Suntori ampliaran l’activitat al nostre municipi.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles García explica els diferents projectes d’obres al nostre municipi que es volen dur a terme aquest any 2018.

2018alcalde1

L’empresa japonesa Toppan, que ja té un espai a Tordera, creixerà a al nostre municipi creant la seva factoria europea i nord-africana aquest any. Per altra banda, l’empresa Suntori, ha escollit Tordera per a invertir deixant així de banda la seva seu a Londres. Ambdues empreses crearan llocs de treball de qualitat de manera directa i indirecta. L’alcalde de Tordera destaca que aquest augment econòmic ajudarà a la ciutadania a tenir més capital a gastar a Tordera i també a l’ajuntament per poder tirar endavant tots els projectes marcats. Joan Carles García parla de les dues empreses de capital japonès.

2018alcalde2

Aquestes dues vies de creixement tenen l’objectiu tant d’ajudar als ciutadans en l’àmbit econòmic com de finalitzar diverses obres que facilitaran accessos i ampliaran diversos espais de Tordera.