IniciNoticiesSocietat UN ACCIDENT DE TRÀNSIT TALLA DURANT MITJA HORA LA GI-600 DE...

UN ACCIDENT DE TRÀNSIT TALLA DURANT MITJA HORA LA GI-600 DE TORDERA A BLANES.

Un accident frontal entre dos turismes va obligar dissabte als Mossos d’Esquadra a tallar la carretera d’accés a Blanes des de Tordera durant més de mitja hora. Els dos vehicles, un Volkswagen Golf de color blanc i un Seat Ibiza també de color blanc van col·lisionar frontalment a la GI-600, al revolt posterior al desviament cap a la Urbanització de Sant Daniel. Dues dotacions de bombers van desplegar-se a la zona per netejar la carretera de ferralla i ajudar a sortir dels vehicles els accidentats conductors, que van resultar ferits en la col·lisió.
La situació dels turismes va obligar els Mossos d’Esquadra a desviar el trànsit provinent de Blanes per un camí rural en direcció a Tordera, que va descongestionar la carretera de la sortida de la ciutat en direcció a la Nacional II.
Pel que fa al carril d’entrada a Blanes, els Mossos es van veure obligats a tallar el trànsit durant prop de mitja hora, durant la qual es van formar cues que van superar la rotonda de Can Bartolí i que van avançar, durant un curt període de temps, les temudes cues d’accés a les platges del litoral selvatà.
Veïns de la zona recordaven ahir la perillositat del revolt que aglutina factors que el converteixen en un punt perillós. Canvi de rasant, llarga recta d’accés i revolt sense visibilitat en són alguns.

ÚLTIMES NOTÍCIES