IniciNoticiesSocietat DOS GRUPS DE VEÏNS DE FIBRACOLOR NO ES POSEN D'ACORD SOBRE...

DOS GRUPS DE VEÏNS DE FIBRACOLOR NO ES POSEN D’ACORD SOBRE LA CONSTRUCCIÓ D’UNS PORXOS A LES ZONA NOVA DEL VEÏNAT. TÈCNICS MUNICIPALS ESTAN ESTUDIANT EL TEMA I L’AJUNTAMENT DE TORDERA DECIDIRÀ PROPERAMENT SI ES MANTENEN O ES TIREN A TERRA.

El passat ple ordinari de l’ajuntament de Tordera, va confirmar la caldejada situació que continua vivint el poblat de fibracolor, respecte als porxos de les cases noves construïdes en aquest veïnat.
En aquest sentit, diversos veïns van intervenir en la sessió per reclamar l’enderroc d’aquest porxos, ja que sostenen la seva il·legalitat.
El problema arriba quan una altre part de veïns defensen aquesta obra, arribant fins i tot, a una recollida de signatures per evitar el seu enderroc.
L’ajuntament de Tordera, ha confirmat que el porxos construits són il·legals, però davant la demanda de gran part dels veïns de la zona nova de Fibracolor, a mantenir aquesta infraestructura, els tècnics estan estudiant les possibilitats de legalitzar el projecte.

La tibantor ha arribat fins a l’associació de veïns de Fibracolor, que ha estat acusada, per alguns veïns, de donar suport a l’instal·lació dels porxos a les noves vivendes del veïnat.

El president de l’associació de veïns, també reconeix que un gran percentatge de veïns veuria amb bons ulls el manteniment dels porxos.
Per la seva banda, l’ajuntament de Tordera té en aquest moments aquest cas en mans dels tècnics municipals, per intentar buscar una solució. 

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va anunciar en el ple del passat dijous, que en properes setmanes es prendrà la decisió de mantenir o tirar a terra els porxos, tenint en compte els estudis realitzats pels tècnics municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES