EL CLUB FUTBOL TORDERA ORGANITZA ELS PRÒXIMS 10 I 11 DE JUNY LA NOVENA EDICIÓ DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ.


El IXè Memorial Josep Barceló, un dels torneigs de futbol base més prestigiosos de Catalunya organitzat pel CF TORDERA, es posa en marxa amb un format idèntic al de l’exitosa edició passada. El passat divendres, l’equip organitzatiu va realitzar la roda de premsa de presentació del torneig. El mundialet de futbol 7 es disputarà els pròxims 10 i 11 de juny en el Camp d’Esports Municipal de Tordera, sobre gespa artificial.

Durant el torneig s’estrenaran les noves instal·lacions del Camp de futbol on a partir d’ara disputaran els partits els equips del CF Tordera.
L’objectiu d’aquest mundialet de clubs –que enguany coincideix amb l’inici del Mundial d’Alemanya— és doble: incentivar les joves promeses i promocionar el futbol base nacional d’on sortiran els futurs cracs del nostre futbol.