ELS ALCALDES DE LA VALL DE LA TORDERA REMARQUEN DE LA DIFICULTAT DE PLANEJAR JUNTS EL FUTUR DEL TERRITORI.


L’auditori del teatre clavé de Tordera, va ser l’escenari dimarts, del primer debat territorial sobre el pla estratègic del Maresme 2015. L’acte va acabar amb la constatació de la dificultat de planejar conjuntament el futur de la comarca. A la taula hi van ser convidats els alcaldes que integren la vall de la Tordera: Joan Carles Garcia (CiU), de Tordera; Valentí Agustí (PSC), de Palafolls, i Conxita Campoy (PSC), de Malgrat de Mar. Finalment, també s’hi van afegir els municipis de Pineda de Mar i Santa Susanna. Segons va explicar ahir el coordinador de projectes estratègics del Consell Comarcal del Maresme, Javier Cisneros, en el debat va participar l’ecosociòleg Ramon Folch, que va argumentar la necessitat de tirar endavant unes línies estratègiques que garanteixin el millor futur per a la zona. Tant els tres alcaldes de la vall de la Tordera com el de Santa Susanna, Joan Campolier (CiU), van expressar els seus dubtes sobre l’efectivitat del pla estratègic arran de les experiències negatives que s’han dut a terme a la comarca en anys anteriors. La propera reunió territorial del pla serà el dia 21 a Calella.