EL CLUB FUTBOL TORDERA, EL CLUB PATÍ TORDERA I EL CLUB BASQUET TORDERA ORGANITZEN AQUEST CAP DE SETMANA DIVERSES ACTIVITATS ESPORTIVES AL MUNICIPI.


Els clubs esportiu torderencs, aprofitaran aquest cap de setmana per organitzar diverses activitats esportives, amb l’objectiu de posar punt i final a la temporada. Per una banda, El IXè Memorial Josep Barceló, un dels torneigs de futbol base més prestigiosos de Catalunya organitzat pel CF TORDERA, es posa en marxa amb un format idèntic al de l’exitosa edició passada. El passat divendres, l’equip organitzatiu va realitzar la roda de premsa de presentació del torneig. El mundialet de futbol 7 es disputarà els pròxims 10 i 11 de juny en el Camp d’Esports Municipal de Tordera, sobre gespa artificial.

Durant el torneig s’estrenaran les noves instal·lacions del Camp de futbol on a partir d’ara disputaran els partits els equips del CF Tordera.
L’objectiu d’aquest mundialet de clubs –que enguany coincideix amb l’inici del Mundial d’Alemanya— és doble: incentivar les joves promeses i promocionar el futbol base nacional d’on sortiran els futurs cracs del nostre futbol.
D’altra banda, Tordera acollirà aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials Infantils que en la edició d’aquest any organitza el C.P. Tordera. Els partits començaran avui a les 6 tarda Barcelona “B”-Girona i a un quart de 8 vespre Tarragona-Barcelona “A” . DISSABTE MATÍ a les 10 Girona-Tarragona i un quarts de 12 Barcelona “A”-Lleida . DISSABTE TARDA a les 6 Barcelona “B”-Barcelona “A” i a un quart de 8 Tarragona-Lleida . DIUMENGE MATÍ a les 10 Barcelona “A”-Girona i a un quart de 12 Lleida-Barcelona “B”. Finalment DIUMENGE TARDA a les 5 Girona-Lleida i a un quart de 7 Barcelona “B”-Tarragona.
Per últim, el club bàsquet Tordera organitza també aquest cap de setmana, la cloenda de la temporada. Avui a les 8 del vespre, es realitzarà l’assemblea de l’entitat al teatre clavé. Dissabte, durant tot el dia es realitzaran partits amistosos al pavelló municipal i a les 9 del vespre, tindrà lloc una botifarrada per tothom. Els tiquets es podran adquirir en el transcurs dels partits amistosos de dissabte.