L’AJUNTAMENT DE TORDERA I ELS MOSSOS D’ESQUADRA SIGNEN UN CONVENI PER AGILITZAR L’INTERCANVI D’INFORMACIÓ AMB LA POLICIA LOCAL.


L’Ajuntament de Tordera i els Mossos d’Esquadra van signar fa unes setmanes un conveni pel qual aquest cos de seguretat treballarà conjuntament amb la Policia Local en matèria de seguretat ciutadana. Aquest conveni permetrà treballar els agents amb sistemes telemàtics, mitjançant els quals els dos cossos podran intercanviar informació i dades de manera més àgil i ràpida.
En aquest sentit, durant la signatura del conveni també es van puntualitzar diferents accions en matèria de seguretat arran de la proliferació dels robatoris silenciosos arreu del territori català.

Tot i que Tordera és un dels municipis on ha disminuït el nombre de robatoris d’aquest tipus, la Policia Local va engegar fa unes setmanes un dispositiu especial de vigilància al municipi a través de controls i rondes de policia uniformada i sense uniformar per prevenir qualsevol tipus d’acció sospitosa i delictiva.
Aquest dispositiu es suma a la col·laboració que estan duent a terme els Mossos d’Esquadra amb totes les policies locals del Maresme per garantir la seguretat a la comarca.