EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIUMENGE L’ACTUACIÓ DE LA CORAL POLIFÒNICA DE PUIG REIG.


El teatre clavé presenta aquest diumenge dins el cicle de música popular i tradicional, co-organitzat amb l’entitat la nostra dansa, l’actuació de la coral polifònica de Puig Reig. Des de la seva creació fins a l’actualitat, la coral ha dut a terme una trajectòria de creixent activitat musical que l’ha portat a actuar arreu de Catalunya, a la majoria de països europeus i del món. L’any 1993, amb motiu del seu 25è aniversari, la generalitat de Catalunya li atorgà la creu de Sant Jordi. El director del teatre clavé, Josep Navarro avança el repertori que oferirà la coral polifònica a Tordera.

El concert amb la coral polifònica de Puig Reig serà diumenge, 29 de març a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades es poden reservar al teatre o trucant al 93.765.05.72.