EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA ORGANITZA DIJOUS UNA TAULA RODONA PER EXPLICAR EL CONTINGUT DEL NOU ESTATUT.


El moviment Alternatiu de Tordera organitza el proper dijous, 15 de juny un taula rodona, sota el titol “EL NOU ESTATUT A DEBAT”. L’acte comptarà amb la participació de Lluís Xavier Toldrà, Advocat, i tindrà per objectiu el d’explicar i donar a conèixer, des d’una vessant tècnica i objectiva, els “pros” i “contres” del nou Estatut Català. L’acte també comptarà amb persones vinculades a plataformes ciutadanes contraries i favorables al nou Estatut, per tal d’explicar i debatre el seu punt de vista.

El moviment alternatiu per Tordera, vol participar activament en la campanya activa a favor de la participació en el referèndum de l’estatut de Catalunya. La taula rodona serà dijous, a dos quarts de 9 del vespre, a l’IES Lluís Companys.