Els resultats dels primers equips torderencs 11-12 novembre


ceeb femeniLa jornada començava amb l’enfrontament del CFTordera al municipal d’esports contra el Quart, el líder de la categoria. Mal partit dels grocs i vermells que no van poder fer front al potencial dels visitants que en tot moment va anar per davant. El marcador final va ser de 2-4.

El CEEB Tordera femení segueix sumant victòries. En aquesta ocasió es van imposar d’una forma contundent a la pista del Vilassar de Dalt per 36-60.

El Club Patí Tordera no va poder revertir el gol inicial del CP Alcobendas i va acabar desaprofitant les opcions de les faltes directes per encaixar la primera derrota de la temporada per 1-0.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca