L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ORGANITZA PER LA REVETLLA L’ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ A TORDERA.


Com cada any coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’Associació la Nostra Dansa organitza l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Les activitats per la revetlla començaran a dos quarts de 10 amb l’arribada de la flama del Canigó a la plaça Lluís Companys, d’on farà una cercavila fins a la plaça de l’Església amb l’acompanyament de la Colla de Diables de Tordera. A les 10 de la nit, l’alcalde farà la lectura del Missatge del Canigó des del balcó de l’Ajuntament i seguidament hi haurà un espectacle de foc a càrrec de la Diables.
A partir de dos quarts 11, a la plaça de l’Església, hi haurà sardanes i balls vuitcentistes amb la cobla Bisbal Jove. A la mitja part es servirà coca i cava per a tots els assistents.

La revetlla de Sant Joan serveix com inici dels tradicional curset d’estiu de sardanes. La revetlla de Sant Joan acull cada any centenars de torderencs entorn a la plaça de l’església. L’acte està organitzat per l’associació la Nostra dansa i la colla de diables Pere Botero.