El proper dimecres, 1 de novembre, el Club Esportiu Tordera organitza la tradicional sortida ciclista


marxa cicloturisticaEl Club Esportiu Tordera organitza, per quart any consecutiu, el clàssic i popular esmorzar ciclista de final de temporada. El principal objectiu de l’activitat és seguir donant a conèixer tot el moviment social i esportiu de l’entitat torderenca i, a la vegada, fer pinya per gaudir del ciclisme i dels circuits propers a Tordera. Ens ho explicava en Ruben Roncel, un dels membres del CET.

Roncel cicloturista1

Respecte als anys anteriors, Roncel ens comenta que la sortida sempre ha tingut força èxit de participació.

Roncel cicloturista2

La sortida serà el dimecres, 1 de novembre, a les 8:00h del matí de davant del CEM Tordera i es farà una etapa de 60km, aproximadament, fins al restaurant Can Puig de Sant Feliu de Buixalleu, on hi haurà un esmorzar. Apte per a tots els nivells que estiguin acostumats a agafar la bicicleta, el CET ha creat un esdeveniment a través del facebook per tenir comptabilitzats tots els participants. Des de l’organització es recomana que es porti un recanvi per si es punxa.