L'AJUNTAMENT DE TORDERA PRESENTARÀ AQUEST VESPRE LES CONCLUSIONS DE L’ESTUDI DE MILLORA I MODERNITZACIÓ DEL MERCAT DELS DIUMENGES.


L’Ajuntament de Tordera, des de les regidories de Promoció de la Vila i Via Pública presentaran dilluns, dia 23, les conclusions de l’Estudi de Millora i Modernització del Mercat de venda no sedentària de Tordera, que es celebra històricament cada diumenge al matí.

L’estudi, que es va impulsar al novembre de 2007 i es va allagar tot l’any passat, tenia per objectiu fer una diagnosi de la realitat del mercat setmanal de Tordera. Les conclusions d’aquesta diagnosi han de servir per redactar un Pla d’acció que permeti establir les millores i les línies estratègiques per a la modernització del mercat de venda no sedentària com ara la millora de l’oferta comercial, les infraestructures i els serveis, l’optimització de l’espai comercial i la gestió del propi mercat. Per dur a terme l’estudi de millora i modernització del mercat s’han realitzat diverses trobades amb les parts implicades: associacions de marxants, associacions de botiguers i també a través d’un treball de camp amb enquestes als visitants. El regidor de promoció de la vila, Bernat Costas explica que es presentarà durant l’acte de dilluns vinent.

Unes conclusions de l’estudi que es començaran a aplicar el dia següent a la seva presentació, tal i com explica Bernat Costas.

La presentació de les conclusions de l’estudi de millora i modernització del mercat de  Tordera i les principals actuacions previstes per a la seva millora i modernització tindrà lloc dilluns, 23 de març, a les 20 h al Teatre Clavé.

La regidoria de Promoció de la Vila demana que, per a una millor organització de l’acte i de la documentació que es lliurarà, es confirmi l’assistència a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat.