Els resultats dels primers equips torderencs


hoqueiAquest passat cap de setmana dels sis primers equips torderencs, tres han disputat el seu enfrontament a casa. El primer equip del Club Futbol Tordera va obrir la llauna el dissabte al migdia al camp de la Salle de Girona. Els grocs i vermells es van avançar al marcador i amb el 0-1 es va arribar al temps de descompte evitant que els locals aconseguissin empatar. Finalment el juvenil Eloi Pérez va sentenciar l’enfrontament col·locant el 0-2 final. Els torderencs sumen quatre victòries, un empat i dues derrotes en set partits.

El Club Patí Tordera va estrenar-se com a local aquesta temporada al parroquial dissabte vespre. Els de casa van ser els clars dominadors del partit des de principi a pi contra el CP Taradell, un rival potent de la primera nacional espanyola. Al descans, el resultat era de 5-1. Els visitants van retallar distàncies però els torderencs sempre marcaven en els moments claus per controlar la situació. Finalment 7-4 va ser el marcador.

El diumenge va ser el torn pels equips sènior del bàsquet i futbol sala. El CEEB Tordera femení va imposar-se al CB Granollers per 57-49 i el sènior masculí segueix de cap a caiguda i no aconsegueix el triomf aquest curs. Ahir van tornar a perdre a la pista del Cassanenc per 93-67. Els sèniors de futbol sala també van perdre a les seves cites esportives. El Futsal Tordera va encaixar un 7-0 contra a la pista del Lloret Esportiu i l’Athletic Club Tordera Parc també va perdre contra el Lloret Esportiu “A” per 1-3.