Exposició “El Bosc dels Contes” a la biblioteca


un bosc de contesL’exposició itinerant El bosc dels contes farà parada a la Biblioteca de Tordera durant aquesta setmana per treballar amb escoles i famílies la igualtat de gènere i els estereotips.

L’exposició, dirigida al públic infantil, està composta per un bosc ple d’arbres de cartró acompanyats de màgics personatges il·lustrats pel conegut Joan Turú. Les accions que realitzen els personatges faran reflexionar sobre els estereotips de gènere i pretenen demostrar que qualsevol, independentment de si és nen o nena, pot escollir lliurement el que vulgui. Un cavaller que cus amb fil i agulla, una nena que arregla robots o un pirata que canvia bolquers, són alguns dels personatges que pretenen fer reflexionar als més petits sobre els estereotips, conviden a posar-se al lloc de l’altre i donen valor a la diversitat i a la llibertat.

L’exposició es podrà visitar fins dijous.