Concentració a Tordera per rebutjar l’entrada a presó de Sánchez i Cuixart


IMGP2755La Plaça de l’Ajuntament de Tordera ha estat escenari aquest dimarts, 17 d’octubre al migdia, d’una concentració de rebuig per l’empresonament dels presidents d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez.

Seguint la crida llançada des de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que ha estat seguida en nombrosos municipis del país, centenars de ciutadans, treballadors municipals i regidors s’han reunit davant del consistori.

L’alcalde, Joan Carles Garcia, ha llegit el manifest consensuat per les dues entitats municipalistes, fent explícit el suport a Cuixart i Sánchez i demanant la seva posada en llibertat.

manifest cuixart i sanchez

A continuació, el coordinador local de l’ANC, Àngel Vallicrosa ha recordat als assistents que a les 18:00h sortirà de Tordera un autocar per assistir a la concentració silenciosa i amb espelmes que es farà a les 20:00h a Barcelona.