EL SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ ORGANITZA TALLERS D’INICIACIÓ A INTERNET PER A LA RECERCA DE FEINA.


El Servei Local d’Ocupació de Tordera, a través del Club de Feina, organitza tallers gratuïts d’alfabetització digital d’iniciació a internet per a la recerca activa de feina.

L’objectiu d’aquests tallers, que tenen una durada de dos dies i està orientat a totes les persones en edat laboral, és familiaritzar l’usuari amb la xarxa Internet i amb els programes d’edició de textos per fer-li així més efectiva, ràpida i eficaç la seva recerca de feina.

El taller d’alfabetització digital permet els participants crear-se un compte de correu electrònic propi i conèixer el seu funcionament per a una millor gestió de les ofertes de feina. El curs també dóna a conèixer diferents pàgines on s’oferten llocs de treball així com permet a l’usuari aprendre a confeccionar el seu propi currículum o diferents models de cartes de presentació. El regidor d’ocupació, Jordi Camó recordava que les xifres de desocupació a Tordera continuen pujant cada mes.

Els tallers d’alfabetització digital, que reben el suport de la Regidoria de Joventut, tenen lloc tots els dimarts i dimecres de 9h a 12h al Casal de Joves. Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb el Club de feina (Pl. Concòrdia s/n), trucant al telf. 937650414, o bé omplint el formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat.