L’Associació de veïns de Fibracolor fa balanç de les activitats que han organitzat durant l’estiu i ens avança les que tenen preparades per aquesta tardor i hivern


sardinada fibracolorEl programa dedicat a les entitats torderenques, La Teranyina, entrevista a la presidenta de l’Associació de veïns de Fibracolor, Carme Fernandez, que ens parla de l’actualitat del veïnat com els projectes d’ampliar el local social o cobrir la pista esportiva.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca