TORDERA ACULL AQUEST DIJOUS LES JORNADES GETTING CONTACTS ADREÇADES A EMPRESARIS I COMERCIANTS.


Tordera acollirà aquesta tarda la darrera trobada de les jornades Getting Contacts. Aquestes jornades són un projecte àmpliament provat arreu del món que es basa en entrevistes curtes (d’uns 15 minuts) entre empresaris i comerciants per tal poder aprofundir en possibles relacions comercials. En aquesta nova edició i participen 8 ajuntaments del Maresme entre els que es troba Tordera, i es preveu la participació d’entre 50 i 75 empreses, professionals i negocis del municipi, i 300 empreses a nivell comarcal. L’objectiu global de les Jornades és ampliar, enfortir i generar sinèrgies entre empreses i crear una autèntica xarxa per tal de cohesionar el teixit empresarial local. També es treballa la relació i l’enfortiment de les associacions empresarials. El regidor de promoció de la vila, Bernat Costas assegura que amb la trobada de dijous,  els empresaris de tota la comarca  tindran l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes a través de nous clients, proveïdors i col’laboradors, d’una manera fàcil, directa, gratuïta i sense haver de desplaçar-se de la seva comarca o del seu municipi.

La trobada Getting Contacts a Tordera, es realitzarà aquest dijous de 6 de la tarda a 9 del vespre al Teatre Clavé.