IniciNoticiesPolíticaL'AJUNTAMENT CONVOCARÀ UN CONCURS PÚBLIC PER ADJUDICAR A UNA EMPRESA EXTERNA LES...

L’AJUNTAMENT CONVOCARÀ UN CONCURS PÚBLIC PER ADJUDICAR A UNA EMPRESA EXTERNA LES OBRES DE MILLORA DE LES FARRERES, DESPRÉS DE LA MANCA D’ENTESA ENTRE EL CONSISTORI I LES JUNTES DE COOPERACIÓ I COMPENSACIÓ.

L’ajuntament de Tordera ha decidit convocar un concurs per adjudicar a una empresa externa les obres de millora de la urbanització les Farreres. En els darrers anys aquesta urbanització ha estat nucli d’una polèmica pel que fa la gestió de la zona, entre els partidaris de la Junta de Compensació que gestionaven fins ara les obres, i els detractors, que volien un canvi de sistema al de Cooperació. En una roda de premsa, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va anunciar que les obres de millora de la urbanització aniran a càrrec d’una empresa externa contractada a través de concurs obert i públic. Tot i que el consistori disposa de l’empresa pública municipal TUA, s’ha decidit que aquesta no es faci càrrec de les obres de Les Farreres. En aquest sentit, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, confia que les obres puguin iniciar-se l’any vinent.

La decisió de convocar un concurs públic per adjudicar les obres de les Farreres arriba després de mesos de negociació entre l’ajuntament i els representants dels dos sectors enfrontats per la millora de la urbanització.

ÚLTIMES NOTÍCIES