EL FESTIVAL LA PEIXERA TORNA AQUEST DISSABTE AL PARC PRUDENCI BERTRANA AMB UNA COMBINACIÓ DE TITELLES, TEATRE I MÚSICA.


El festival la Peixera, organitzat pel col·lectiu juvenil el Crit, continua la seva programació. Per segon dissabte consecutiu, el parc Prudenci Bertrana serà l’escenari d’actuacions que combinen les diferents arts escèniques. El president del Crit, Marc Unió, detalla les actuacions previstes per aquest proper dissabte.

A diferència d’altres anys, la setena edició de La Peixera obrirà a les 8 del vespre, amb música, sopar i mercat artesanal. Les actuacions pròpiament dites tindran lloc a partir de les 10 de la nit, i després d’aquestes, l’escenari quedarà lliure per a qualsevol aportació del públic. El festival La Peixera va néixer l’any 1999 de la mà del Crit com a alternativa a l’oci comercial i amb la voluntat d’acostar les diferents arts escèniques als joves.