AVUI COMENÇA EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS DEL SOPAR POPULAR, QUE SE CELEBRARÀ EL DIUMENGE 27 D’AGOST DINS DELS ACTES DE LA FESTA MAJOR.


La regidoria de festes i la comissió de festes obren avui el període per adquirir els tiquets del sopar popular. Enguany aquesta activitat arriba a l’onzena edició i se celebrarà el diumenge 27 d’agost a la pista l’Amistat. Com en els darrers anys, els tiquets seran numerats i amb els llocs ja assignats en el moment de comprar-los. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, Maria Àngels Cayró, desvetlla el menú del sopar popular.

Els tiquets tenen un preu de 12 euros per persona i es poden comprar fins el 18 d’agost, de dilluns a divendres des de les deu del matí fins a la una del migdia a les oficines de l’Ajuntament, situades a la plaça de la Concòrdia. El límit d’inscripcions gira al voltant de les 500 persones.