L’ORGANISME AUTÒNOM DE SERVEIS COMUNITARIS ORGANITZA DOS NOUS CURSOS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL, ADREÇATS A LES PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR QUE ESTAN INSCRITES A L’OFICINA DE TREBALL


L’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris de l’Ajuntament de Tordera organitza dos nous cursos de formació ocupacional, adreçats a persones en situació d’atur inscrites a l’Oficina de Treball. Les dues modalitats que s’ofereixen aquest any són un curs d’auxiliar d’infermeria especialitzat en geriatria i un d’administratiu comptable. El regidor de promoció econòmica, Rafel Matas, explica els motius que han conduit a l’oferiment d’aquest tipus de cursos.

El curs d’auxiliar d’infermeria en geriatria, que pretén donar a conèixer les directrius bàsiques en l’atenció a les persones grans, s’impartirà a partir del mes de setembre, de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins a la una del migdia. Constarà de 429 hores, 80 de les quals seran de pràctiques a empreses del sector. D’altra banda, el curs d’administratiu comptable vol aportar als alumnes coneixements que els permetin desenvolupar les principals tècniques administratives d’una empresa utilitzant el suport informàtic. Aquest curs tindrà una durada de 524 hores, amb 100 de pràctiques a empreses, i s’impartirà a partir del mes de setembre, totes les tardes de dilluns a divendres. El regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera explica el procés que cal seguir per inscriure’s als cursos de formació ocupacional.

Els cursos d’auxiliar d’infermeria en geriatria i d’administratiu comptable són gratuïts i estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya