L’ESCOLA LA ROUREDA OBRE LES SEVES PORTES ALS PARES QUE DESITGIN VEURE’N LES INSTAL·LACIONS ARA QUE COMENÇA EL PERIODE DE PREINSCRIPCIONS.


Aquesta tarda l’escola de Tordera La Roureda obrirà les seves portes a tots els pares interessats en veure’n les instal·lacions abans del període de preinscripcions. La jornada ve motivada per la demanda d’alguns pares de fer una jornada de portes obertes i poder triar amb més criteri l’escola on aniran els seus fills. La directora de l’escola La Roureda, Pilar Dabau, ha explicat a Ràdio Tordera com anirà la jornada de dimecres que ve.

El període de preinscripció començarà el 23 de març i s’allargarà fins el 3 d’abril. Les sol·licituds que es presentin durant aquest període passaran pel procés d’adjudicació dels centres segons els barems establerts per la Generalitat. El centre torderenc romandrà obert avui de 5 a 7 de la tarda. Durant la jornada els responsables de l’escola estaran a disposició dels pares per resoldre tots els seus dubtes.