Artés i Tordera reben indicadors Bàsics de Mercat de Treball


IM_ImmigrantsINT

La Diputació de Barcelona ha lliurat als ajuntaments d’Artés i Tordera els seus “Indicadors Bàsics de Mercat de Treball”, que ofereixen als municipis una diagnosi bàsica del mercat de treball a escala local, un seguit de claus analítiques i algunes recomanacions sobre possibles vies d’actuació per orientar la presa de decisions i el disseny  de polítiques d’ocupació. Amb aquests dos municipis, 23 municipis de la demarcació han rebut aquest indicadors amb l’objectiu de contribuir a suplir les mancances detectades en el camp de la diagnosi del mercat de treball, sobretot als municipis que no disposen d’un equip  tècnic encarregat d’aquesta funció. El format del recurs és una aplicació web que presenta l’anàlisi de la situació del mercat de treball municipal a partir d’indicadors anuals organitzats en tres blocs temàtics: territori i població, economia i activitat i atur.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca