L’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS PEL TRASTORN DE DÈFICIT D’ATENCIÓ I HIPERACTIVITAT ORGANITZEN DIMECRES UNA XERRADA PER PARLAR SOBRE LA MALALTIA.


L’associació d’afectats pel trastorn de dèficit d’atenció o sense hiperactivitat del maresme i la selva organitzen aquest dimecres, 18 de març una xerrada a Tordera. La trobada pretén explicar com és el dia a dia dins la família amb nens que pateixin aquest trastorns per dèficit d’atenció. La xerrada anirà a càrrec de la psicòloga Marta Ponsa. La sòcia fundadora, Antonia Palma creu que és necessària fer pedagogia amb aquest trastorn, encara molt desconegut entre població i administracions.

Segons darrers estudis, entre un 3% i un 7% de la població infantil, podria patir aquest trastorn de dèficit d’atenció, amb o sense hiperactivitat, ho explica Antonia Palma.

La xerrada, es celebrarà aquest dimecres, 18 de març a dos quarts de 9 del vespre al local Emili Vendrell.