L’ELECCIÓ DE LAURA PERPINYÀ COM A NOVA PUBILLA DE SANT PERE I EL BALL DE NIT POSEN EL PUNT I FINAL A LA FESTA MAJOR DEL VEÏNAT.


La proclamació de la pubilla i el ball van posar ahir a la nit punt i final a les festes del veinat de sant Pere. La jove Laura Perpinyà ha estat l’escollida per substituir a Laura Reixach en el càrrec de pubilla del veïnat i passa ser candidata a pubilla de Tordera.
Els actes de la festa major de st pere van començar divendres amb una sardinada popular i van tenir en el sopar popular i en els balls de nit els actes amb més participació tant de persones del veïnat com de Tordera. La festa d’enguany incorporava dues activitats noves en el programa d’actes, centrades en la gent jove. Una d’elles va ser un concert amb grups locals i l’altre un concurs de menjar botifarres. Com és habitual, enguany també s’ha premiat a la persona de més edat del veïnat.