Prop de 500 joves participaran en l’edició 2017 del Cercatasques


cercatasquesDesprès que es posposes arran del decret de dol dels atemptats de Barcelona i Cambrils, avui es celebra el 19è Cercatasques de Tordera amb la xaranga Bufant Fort i la Colla de Diables de Tordera. La regidora de Joventut, Bàrbara Vergés, ha explicat el funcionament del Cercatasques.

cercatasques 1

En el Cercatasques participaran una dotzena d’establiments que repartiran a parts iguals, consumicions i menjar. L’ajuntament de Tordera llença un missatge de consum responsable d’ alcohol, amb diverses accions directes d’informació, prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues. 

cercatasques 2

La nit acabarà a la mateixa plaça amb dos concerts: El Pastorets Rock i Hora de Joglar. Recordem que el Cercatasques és avui i que començarà a les 11 de la nit des del Parc de la Sardana. El recorregut finalitzarà a la Plaça de l’Església, on també hi haurà barraques al mirador.