Mapping a la façana de l’Ajuntament per la festa major


maping ajuntamentPer primera vegada durant la Festa major de Tordera es projectarà un vídeo mapping a la façana de l’Ajuntament.
El vídeo mapping es una tècnica audiovisual utilitzada per projectar imatges i objectes virtuals de dues o tres dimensions sobre qualsevol tipus de superfície, gràcies a un programa especialitzat. Un dels propòsits d’aquesta tecnologia és interactuar i encaixar determinades imatges i sons damunt la superfície de l’edifici. La regidora de festes, Silvia Català explica d’ on sorgeix l’ iniciativa.

maping 1

El video mapping que es projectarà sobre la façana comptarà amb diversos elements del poble i de la Festa Major. Ho explica la regidora Català.

maping 2

Les projeccions es realitzaran la nit del 23 d’agost just després de l’espectacle final de la colla de diables a la plaça i abans del pregó d’en Marc Torra. El 24 d’agost també es farà una projecció just després del Piromusical i abans de la serenata de l’Orquestra Montgrins.