LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ENGEGA UNA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE SOCIS.


La Creu Roja de l’Alt Maresme va iniciar el passat 16 de febrer una campanya telefònica de captació de socis per augmentar la xifra actual de 2.025 associats a la zona. Segons l’organització, amb aquesta iniciativa es vol vincular una mica més la població local amb les activitats de la Creu Roja i aconseguir així més recursos per millorar els serveis que actualment s’ofereixen. Aquesta campanya, que s’adreça a la població de Calella, Pineda, Malgrat, Santa Susanna, Tordera, Palafolls i Fogars de la Selva, consisteix en una trucada telefònica amb la que se’ls informa de les possibilitats de col·laboració amb la institució. La coordinadora de la campanya, Anna Rabassa explica en que consisteix la campanya.

La creu roja ofereix diversos serveis preventius a tota la comarca, així com activitats adreçades a la gent gran i joventut. Escoltem Anna Rabassa.

La campanya promou l’adhesió als valors solidaris de la Creu Roja i, també, obre les seves portes a la participació activa en el funcionament de l’organització.