L'AJUNTAMENT DE TORDERA FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER OPTAR ALS AJUTS PER A L’APRENENTATGE DE L’ANGLÈS A L’ESTRANGER.


La Regidoria de Joventut finalitza avui el període de presentació de sol·licituds per optar a una ajuts per l’aprenentatge de l’anglès a l’estranger. L’ajuntament, en col·laboració amb l’Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees, promouen per primera vegada l’atorgament de vuit beques per estudiar anglès en una escola d’Anglaterrra durant 15 dies del mes de juliol.
Les beques estan adreçades a tots els joves nascuts durant els anys 1991 i 1992, empadronats a Tordera i que hagin finalitzat l’ESO amb  una qualificació mínima global de 7 o de notable.
El regidor de joventut, Marc Unió explica l’objectiu d’aquest ajudes.

Avui finalitza el termini de presentació de sol·licituds i documentació a l’ajuntament. El dia 20 de març es comunicarà la llista dels 8 beneficiaris de les beques. Marc Unió detalla alguns dels requisits que s’estableixen per accedir a les beques.

Per a més informació sobre les condicions del programa, documentació necessària i terminis de presentació caldrà adreçar-se al Casal de Joves, a l’Ajuntament de Tordera o bé consultar les bases que trobareu a la pàgina www.tordera.cat.