Comença el Pla de Prevenció d’Incendis


campanya vigilancia incendisLa campanya de lluita contra el foc es preveu especialment difícil, sobretot si no plou. Malgrat que els bombers ja han treballat en 100 incendis en només 3 dies, avui comença oficialment la campanya de prevenció de l’estiu. Una campanya que segons el departament d’interior arrenca amb més pressupost, personal i infraestructures. Estarà activada fins al setembre amb l’objectiu d’acotar al màxim els riscos de foc al bosc ara que comença l’època forta de calor. Escoltem el Director General de prevenció d’incendis, Juli Gendrau.

Juli Gendrau

Hi haurà vigilants al Montnegre de forma contínua i es posen en funcionament les torres de guaita de la serralada, com al Turó Gros, o al Turó de Miralles per posar dos exemples. També s’hi sumen els equips de voluntaris dels ADF’s que també vigilen el bosc a peu i en vehicles.